top of page

Advanced TRS

Τι είναι?

Πρόκειται για ένα σύστημα αποτοξίνωσης του σώματος διαφορετικό και πολύ αποτελεσματικότερο από όλα τα υπόλοιπα. Η σύνθεση του σκευάσματος (που παρασκευάζεται στην Αμερική από την εταιρία Coseva) είναι συνθετικός nano-ζεόλιθος και νερό. Ο ζεόλιθος είναι γνωστή ουσία (πέτρωμα) με μία ιδιαίτερη ιδιότητα: η κρυσταλλική δομή του αποτελείται από δακτύλιους που έχουν έντονα αρνητικό φορτίο. Το αποτέλεσμα είναι ότι λειτουργούν σαν μαγνήτες για βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο, αρσενικό, κ.α.) και τοξικές ουσίες, που όλα είναι  θετικά φορτισμένα.

Screenshot 2020-04-20 at 00.13.06.png
Screenshot 2020-04-20 at 00.14.01.png
Screenshot 2020-04-20 at 00.13.49.png

Ο ζεόλιθος δεσμεύει και παγιδεύει την τοξίνη στο εσωτερικό του οπότε παύει άμεσα να είναι τοξική για το σώμα και στη συνέχεια αποβάλλεται γρήγορα και με ασφάλεια. Το  πρόβλημα είναι ότι ο ζεόλιθος είναι τόσο ισχυρός μαγνήτης για τα βαρέα μέταλλα που στη φύση είναι πάντα γεμάτος από αυτά. Συνεπώς για να χρησιμοποιηθεί για αποτοξίνωση πρέπει πρώτα να καθαριστεί από το τοξικό φορτίο του πριν χρησιμοποιηθεί. Αυτή είναι μια ακριβή και δύσκολη διαδικασία με χημικές ουσίες και όχι πολύ αποτελεσματική γιατί ο ζεόλιθος δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα πολύ ισχυρά. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο ζεόλιθος (σκόνη) που πωλείται για αποτοξίνωση συνήθως δεν είναι καλά καθαρισμένος (έχει θραύσματα και υπολείματτα τοξικών ουσιών) ή δεν είναι καθόλου καθαρός...

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είναι μεγαλομοριακή ένωση και δεν εισέρχεται στο σώμα - μένει στο έντερο και δεσμεύει μόνο εντερικές τοξίνες.

Αντίθετα ο ζεόλιθος της Coseva (Advanced TRS) είναι συνθετικός και μικρομοριακός. Φτιάχνεται στο εργαστήριο και είναι τελείως καθαρός και έτοιμος να δεσμεύσει και να εξουδετερώσει άμεσα βαρέα μέταλλα στο σώμα μας - που στη συνέχει θα αποβληθούν με τα νεφρά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με μία πατέντα του Dr. Tracy Holdford, είναι πρακτικά μονοατομικός (nano-particles 0,9νανόμετρα) και περιβάλλεται από μόρια νερού (κολλοειδές διάλυμα). Το αποτέλεσμα είναι ότι όχι απλώς απορροφάται και δεσμεύει τοξίνες από ΟΛΟ το σώμα αλλά περνάει και τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και αφαιρεί τις τοξίνες/βαρέα μέταλλα από τον εγκέφαλο θεραπεύοντας πλήθος νευρολογικών παθήσεων και αποτοξινώνοντας όλο το σώμα!!

Τι γίνεται όμως με τα μέταλλα που χρειάζεται το σώμα μας όπως ο σίδηρος και το μαγνήσιο? Η απάντηση είναι ότι τα μέταλλα που χρειάζεται το σώμα τα μετατρέπει σε άλατα η άλλη σύνθετη μορφή χωρίς φορτίο οπότε το TRS δεν τα απομακρύνει. Αν όμως υπάρχουν σε περίσσεια άχρηστη για το σώμα, η περίσσεια είναι φορτισμένη και απομακρύνεται από το TRS.

Screenshot 2020-04-20 at 00.14.55.png

Συνεπώς όταν παίρνουμε συμπληρώματα μετάλλων  (πχ σιδήρο, ασβέστιο, μαγνήσιο κτλ.) καλό είναι η λήψη τους να απέχει 1-2 ώρες από το TRS (μέχρι το σώμα να τα ενσωματώσει/εξουδετερώσει τη φορτισμένη μορφή του μετάλλου) ώστε να μην απομακρυνθούν από το TRS. 

Ειδικά η λήψη κολλοειδούς αργύρου (εσωτερική χρήση) καλό είναι  να απέχει 6 ώρες από το TRS.

Ωστότο, βιταμίνες και προβιοτικά είναι ΟΚ να λαμβάνονται μαζί με το TRS.

Τέλος, εκτός από βαρέα μέταλλα, το TRS αφαιρεί και τμήματα ιών εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό τους και ακόμη εξισορροπεί το Ph δεσμεύοντας πλεονάζοντα πρωτόνια και ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξέωση καθώς και διάφορα αλλεργιογόνα.

Screenshot 2020-04-20 at 00.28.07.png
Screenshot 2020-04-20 at 00.28.37.png

Οι μαρτυρίες των ασθενών από τη χρήση του TRS είναι εντυπωσιακές! Άλλοι έχουν άμεσα, θεαματικά αποτελέσματα από τη δέσμευση των τοξινών (που εξουδετερώνονται πριν ακόμη αποβληθούν), ενώ άλλοι περνούν μια αρχική περίοδο αποτοξίνωσης με επίταση των συμπτωμάτων που σταδιακά υποχωρούν και οδηγούνται στην ίαση! 

Αποτελέσματα:

Αύξηση ενέργειας, συγκέντρωσης, μνήμης, καλός ύπνος, υγιή νύχια, μαλλιά και δέρμα.

Επιπλέον υπάρχουν μαρτυρίες ασθενών για σημαντική βελτίωση σε πολλά προβλήματα υγείας όπως: Άγχος, κατάθλιψη, κακή διάθεση, δάγκωμα νυχιών, τραυλισμός, στραβισμός, τρόμος, έκζεμα, ακμή, ψωρίαση, ευερέθιστο έντερο, αλλεργίες/δυσανεξίες, υπέρταση, διαβήτης, ίλιγγος, ανοσμία, κακή ακοή, υπεριδρωσία, βάδιση στα δάκτυλα, βάδιση με στροφή ποδιών, έλλειψη συγκέντρωσης - υπερκινητικότητα, τικ, καταναγκαστική συμπεριφορά, αυτισμός, Hashimoto/aυτοάνοσα, ινομυαλγία, αρθρίτιδα, επιλεκτική όρεξη/ανορεξία, υπογονιμότητα, χρόνιες λοιμώξεις, λεμφική συμφόρηση κ.α. 

 

—-> Συλλογή με εντυπωσιακές μαρτυρίες ασθενών από το σχετικό Fb Page:

https://drive.google.com/file/d/1XJciWQXVU6UnuZh3vmnC5ZCC-0OfWHQP/view?usp=sharing

 

Τρόπος χρήσης:

Ψεκασμός μέσα στο στόμα. 

Την πρώτη εβδομάδα 1 ψεκασμός το βράδυ.

Τη δεύτερη εβδομάδα 1 ψεκασμός πρωί - 1 βράδυ.

Τρίτη εβδομάδα και στη συνέχεια για 6 μήνες: 5 ψεκασμοί την ημέρα (2 πρωί - 3 βράδυ).

Μετά το εξάμηνο διακοπή η συνέχεια με ένα ψεκασμό το βράδυ ως δόση συντήρησης.

Για τα παιδιά συνήθως συστήνεται μισός ψεκασμός κάθε βράδυ και σταδιακή αύξηση.

 

Link για αγορά από ευρωπαϊκή σελίδα (Oλλανδία, καθώς η Αγγλική πλέον έχει σημαντικό φόρο): https://vita-store.eu/en/home/390-advanced-trs-coseva.html

Screenshot 2020-04-20 at 00.15.20.png
bottom of page